Thursday, 5 December 2013

Blogger assemble upcoming event!

Assalamualaikum.
Hai!
Happy Thursday.
Happy 5th december.

Thanks to those yang still standing baca blog aku ni dan thanks drop comment. Thank you so much, bro/beb/anda/kak tem etc.

Jadi post ini tentang KITA BLOGGERS SELURUH MALAYSIA.
Pada 14 DECEMBER 2013 di MIECC. Akan di adakan satu perhimpunan blogger besar punya! Wow!


So, apa yang ada dekat sini?

Macam2 pun ada. Setelah menghadam bait2 yang di tulis di web.

Perhimpunan ini menggariskan satu tujuan iaitu, untuk menimba ilmu pengetahuan dan pastinya untuk bertukar-tukar idea.

Perhimpunan ini bukan sahaja menghimpunkan blogger seluruh Malaysia, malah akan mengadakan 12 seminar mini untuk membimbing anda yang mahu menceburi bidang menulis blog atau amatur macam aku ni, cara berhemah ketika menulis blog. Kau orang semua juga akan diajar tentang etika ber'blog' dan macam mana nak berkomunikasi melalui blog.

Dan..Dan...Dan yang paling best! ada Nisa Kay, Okay! so mesti datang.

Tanda siap2 dekat kalender kuda kau orang dan create reminder jugak. keh2.

Macam tak jelas, ada kesamaran dan Gharar. (Hah! Amekaww! keluar dah teori Islamic banking. keh3)



For more information, kau orang boleh visit this web dengan klik ni Blogerrr Assemble.

Pesanan aku, jangan lupa datang okay!




p/s: apa hang ingat marvel avengers je boleh assemble? Kita bloggers pun boleh, Okay!



pencicit,
annehanim

2 comments:

  1. sabtu yer.. rs2 kalu pergi pun best juga nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best2. pergi la. boleh jumpa blogger lain. Hehehe nanti boleh jumpa awk jugak. In Shaa Allah.

      Delete